A.R.T.E.


Motto:  "Nu ovatiile sunt datatoarele mari de bucurii, ci calitatea linistii!" dirijor Ion Marin (interviu Garantat 100%-TVR1, 13 oct 2013)

   Dragi prieteni si colaboratori, suntem încântati să vă aducem în atenție o frumoasa colaborare cu magazinul online de pavilioane Expodom www.expodom.ro care pentru noi a reprezentat o oportunitate excelentă de a aduce un plus de valoare și eficiență evenimentelor noastre in aer liber.
Pentru voi, cei care organizați evenimente, știți cât de importantă este o structură rezistentă și ușor de montat. Ei bine, Expodom ne-a oferit această soluție prin pavilionul impermeabil, pliabil, cu structură din oțel: www.expodom.ro/taxons/pavilion-gradina/constructia-din-otel

Principalele avantaje ale acestui pavilion sunt:

 

Dacă sunteți în căutarea unui pavilion portabil care să ofere un loc confortabil și sigur pentru diferite evenimente - de la târguri și expoziții sau petreceri în aer liber - atunci pavilionul pliabil de la Expodom este alegerea perfectă. Acesta dispune de o structură flexibilă și rezistentă, realizată din oțel sau aluminiu, care îi conferă stabilitatea necesară pentru a face față condițiilor meteo neprietenoase. Pavilionul pliabil are versatilitate și rezistență în același timp, fiind si impermeabil totodata.

Expodom vă oferă posibilitatea de a vă alege pavilionul pliabil în funcție de nevoile și preferințele voastre. Dimensiunile și culorile disponibile sunt în limita stocurilor existente, astfel că puteți găsi pavilionul perfect, indiferent dacă aveți nevoie de o soluție compactă pentru un eveniment restrâns sau de o suprafață generoasă pentru un eveniment mai mare. Colaborarea cu Expodom a fost o oportunitate de a oferi evenimentelor noastre un plus de eleganță și funcționalitate, indiferent de natura lor. Pavilionul pliabil Expodom a fost alegerea perfectă pentru un mediu confortabil și protejat pentru invitați. Iata ce spune partenerul nostru: "Ne onorează dacă putem să sprijinim organizațiile civile în activitatea lor, dacă corturile noastre pot servi ca loc de desfășurare pentru diferitele evenimente caritative. Pavilioanele oferă adăpost pentru târguri de binefacere, ateliere de creație, tabere de vară, iar cu ocazia evenimentelor de sport funcționează ca punct de distribuire a răcoritoarelor pentru participanți. Pentru cei care-și desfășoară activitatea în protecția animalelor, corturile îi sunt de ajutor la evenimentele de colectare a donațiilor și a hranei pentru animale. Este o bucurie să putem fi parteneri la toate aceste evenimente, suntem recunoscători și mulțumim!"

Așteptam cu nerăbdare să auzim si de la voi ce experiente noi si frumoase ati avut si ca v-ati bucurat de colaborarea cu partenerul nostru si al vostru, Expodom!