A.R.T.E.


Motto:  "Nu ovatiile sunt datatoarele mari de bucurii, ci calitatea linistii!" dirijor Ion Marin (interviu Garantat 100%-TVR1, 13 oct 2013)

Doneaza:

 Vedem ca tot mai multe corporatii din Romania aleg sa sprijine educatia tinerelor generatii in spiritul respectarii valorilor, a mediului ambiant si a principiilor - aceasta este cea mai mare investitie posibila in viitor, o investitie ce poate sustine implicarea si dezvoltarea companiei dvs. pe termen lung. Si compania dvs. poate alege sa directioneze legal sume reprezentand 0.03% din cifra de afaceri sau maxim 20% din impozitul pe profit catre o asociatie non-profit.

Contract de sponsorizare

1. Numele organizatiei: Asociatia pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie-A.R.T.E. 
2. Codul de inregistrare fiscala: 31619237
3. Cont bancar: RO96 BACX 0000 0008 7012 7001 
sau

3,5% catre ASOCIATIA PENTRU REALIZAREA TINERILOR PRIN EDUCATIE-A.R.T.E.

- deoarece copiii si tinerii talentati merita sa fie sprijiniti in activitatile vocationale pentru care se pregatesc (muzica, dans, pictura, sport, teatru, s.a.).
Foloseste-ti dreptul tau pentru a directiona 3,5% din impozitul ce ti s-a retinut in calitate de contribuabil, oricand, in orice an, sa sustii misiunea asociatiei noastre. Investiti in viitorul copiilor talentati! Roadele muncii lor, vor fi bucuriile dumneavoastra!
Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune directionarea a 3,5% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) doreste. Practic in acest fel dvs. transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul dvs. pe venit. Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este, in esenta, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care este directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta !
Daca doriti ca, prin redirectionarea a 3,5% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariile din anul 2022, sa sprijiniti activitatea A.R.T.E., completati si depuneti, pana la data de 25 MAI 2023, formularul 230 (in cazul impozitului pentru salarii) sau formularul 200 (daca ati avut si alte venituri in afara salariului), astfel:
Dispozitiile legale va stau la indemana, decizia va apartine!

Daca in 2022 ai obtinut venituri numai din salarii, completeaza cererea 230. Daca pe langa salarii ati obtinut si alte venituri, completeaza formularul 200 (pag 4, pct III). Daca ati obtinut venituri doar din alte surse decat salariul, completati doar formularul 200.

Poti descarca de aici cererea 230  pentru directionarea sumei din impozitul anual. (Pentru descktop click dreapta pe link si save as link)

Decideti ca 3,5% din impozitul dumneavoastra sa fie folosit in beneficiul copiilor talentati!

Multumim tuturor celor care ne sprijina actiunile si ne ajuta in demersul nostru privind strangerea de fonduri in vederea atingerii obiectivelor pentru care a luat nastere asociatia!
Copiii si tinerii va multumesc, si noi, in numele lor!