A.R.T.E.


Motto:  "Nu ovatiile sunt datatoarele mari de bucurii, ci calitatea linistii!" dirijor Ion Marin (interviu Garantat 100%-TVR1, 13 oct 2013)

Evenimente

14-15 decembrie 2013
CONCURS NATIONAL DE INTERPRETARE PENTRU PIAN solo PIAN duet, VOCE SI PIAN "MAGIA COLINDELOR"

Daca sunteti interesati, pentru copiii Dvs:
CONCURS NATIONAL DE INTERPRETARE PENTRU PIAN solo PIAN duet, VOCE SI PIAN "MAGIA COLINDELOR" Editia I 14-15 decembrie 2013

REGULAMENT
CONCURSUL "MAGIA COLINDELOR" se desfasoara in Sala de Concerte a Colegiului National de Muzica "GEORGE ENESCU" din Bucuresti ( Str. G-ral Manu Gheorghe nr. 30, sector 1) in ziua de Sambata si Duminica 14 si 15 decembrie 2013, incepand cu ora 9.00. CONCURSUL "MAGIA COLINDELOR" este dedicat elevilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 18 ani, care studiaza pianul ca instrument secundar in scolile si liceele de muzica sau ca instrument optional la gradinite, after-school, palatul copiilor, scoli, licee de muzica sau in sistem particular. Categoria voce si pian se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 10-19 ani.

Pian Solo
REPERTORIUL va contine una sau doua piese la alegere din literatura pianistica, cu specificul sarbatorilor de iarna (Colinde sau Cantece de Craciun) , avand o durata de maxim 3 minute. Piesele vor fi interpretate din memorie.

Pian duet (4 maini)
REPERTORIUL va contine una sau doua piese la alegere din literatura pianistica pentru 4 maini, cu specificul sarbatorilor de iarna (Colinde sau Cantece de Craciun) , avand o durata de maxim 3 minute. Piesele vor fi interpretate din partitura, la 4 maini.

Voce si pian
REPERTORIUL va contine una sau doua piese la alegere din literatura pentru voce si pian cu specificul sarbatorilor de iarna (Colinde sau Cantece de Craciun) , avand o durata de maxim 3 minute. Piesele vor fi interpretate din partitura (partea de acompaniament de pian). Solistul va interpreta piesa/ piesele din memorie. Nu se asigura corepetitor din partea organizatorilor, fiecare participant va veni cu propriul corepetitor. Intrarea in concurs se va face in ordinea crescatoare a varstei.

Planificarea concurentilor va fi comunicata in saptamana precedenta concursului.
Se vor acorda: Premii excelenta si premii speciale, Premiul I, Premiul II, Premiul III, Mentiuni si diplome de participare. Transportul, cazarea si acestora revin in totalitate participantilor.
INSCRIERILE se fac pana la data de 30 noiembrie 2013 la Colegiului National de Muzica "GEORGE ENESCU" din Bucuresti, Persoana de contact : MONICA TIMARU 0734 049 976
Taxa de participare este de 30 lei si va fi depusa la Colegiul National de Muzica George Enescu la persoana de contact Monica Timaru de luni pana joi in intervalul orar 9-12.

mai 2014
IN MAI LA OPERA NATIONALA BUCURESTI